Menú
Your Cart

Els millors preus en Fundes

Et convidem a conèixer la nostra col·lecció de Fundes.

Enviem a Espanya ...

Descobreix el nostre catàleg de Fundes!

Model: 463
Aquesta funda per Apple ha estat fabricada amb silicona. S'emmotlla a la perfecció al teu iPhone per oferir-te la major comoditat a l'subjectar sense aportar més volum.Té un folre interior fet de microfibra que et resultarà molt suau a el tacte. Juntament amb la silicona exterior que recobreix la fu..
19,95€
Model: 463
Aquesta funda dissenyada per Apple és lleugera i fàcil de subjectar.Protegeix el teu iPhone i deixa tot el protagonisme al seu acabat de color brillant.La funda transparent per l'iPhone, feta d'una barreja de policarbonat transparent i poliuretà termoplàstic flexible, és robusta i agradable a el tac..
19,95€
Model: 463
Dissenyat especialment per HUAWEI, respectant botons i ports de l'SmartPhoneUltra FINA i lleugera, no notarà que la porta posada.Gràcies a l'TPU 100% transparent el disseny de la seva SmartPhone no es veurà afectatA l'protegir el SmartPhone amb silicona Gel, aconsegueix màxima seguretat amb un tacte..
19,95€
Model: 463
La funda per Samsung està feta de forma magistral. La carcassa super transparent ofereix una protecció reforçada i ressalta el disseny i el color original del seu telèfon. El material transparent i mal·leable s'ajusta perfectament a el telèfon per mantenir-lo protegit i com el primer dia.L'amortidor..
19,95€
Model: 463
Funda transparent per a qualsevol model de Xiaomi,Gràcies a la Silicona TPU 100% transparent el disseny de la seva SmartPhone no es veurà afectatA l'protegir el SmartPhone amb silicona Gel, aconsegueix màxima seguretat amb un tacte agradableVol que el seu SmartPhone li duri molt de temps? aquesta és..
19,95€
Mostrant 1 a 5 de 5 (1 Pàgines)