Menú
Your Cart

Els millors preus en Ratolins


Fabricant: Apple Model: 58935
El Magic Mouse és sense fil i recarregable, amb una nova base que llisca perfectament sobre l'escriptori. I amb la superfície Multi-Touch podràs fer gestos senzills, com ara passar d'una web a una altra o desplaçar-te pels teus documents.Gràcies a la bateria recarregable, podràs despreocupar-te de c..
99,95€
Fabricant: Energy Sistem Model: 56547
Ratolí per gaming amb llums LED RGB configurables, amb una acceleració brutal, ergonòmic, molt còmode a l'hora de jugar a jocs MOBA i amb 8 botons configurables.Perfecta usabilitat per als teus jocs. LEDs RGB, lleugeresa i ergonomia.La partida A L'ABAST DE LA TEVA MÀRatolí gamer amb botoneres config..
19,95€
Ratolí Energy Sistem ESG M5 Ratolí Energy Sistem ESG M5
2-3 dies
Fabricant: Energy Sistem Model: 56548
Ratolí amb cable per a jugadors exigents amb llums RGB, pes regulable a la base, 3 botoneres intercanviables laterals i amb fins a 15 botons configurables.Màxima personalització en la teva mà. Pes, botons i LEDs RGB adaptablesSIMPLIFICA TEUS ACCIONS DE JOCBotonera mecànica intercanviable i configura..
39,95€
Ratolí The G-Lab Kult Neon Ratolí The G-Lab Kult Neon
Consultar
Fabricant: The G-Lab Model: 56774
MOUSE SENSE FIL PER JUGAREl Kult NEON és el nostre nou ratolí de joc sense fil! Amb els seus 2400 DPI, se li garanteix poder triar la sensibilitat que més li convingui en tots els seus jocs favorits! La seva il·luminació RGB brillarà en el seu escriptori. La seva forma ergonòmica s'adapta a totes le..
35,95€
Ratolí The G-Lab Kult Xenon Ratolí The G-Lab Kult Xenon
Consultar
Fabricant: The G-Lab Model: 56615
MOUSE SENSE FIL PER JUGARALTA RENDIMENT 5000 DPIEl Kult XENON és el nostre nou ratolí de joc sense fil. Amb els seus 5000 DPI, ¡se li garanteix poder triar la sensibilitat que més li convingui en tots els seus jocs favorits! La seva il·luminació RGB brillarà en el seu escriptori. La seva forma ergon..
39,95€
Fabricant: Xiaomi Model: 57131
En primer lloc, La meva Dual Mode Wireless Mouse Silent Edition en color negre és un ratolí sense fil de Xiaomi. En segon lloc, cal destacar que aquest ratolí ha estat millorat respecte a generacions anteriors. Així, s'ha millorat en ergonomia i qualitat tècnica.Sens dubte, aquest ratolí wireless s'..
19,95€
Ratolí Xiaomi Mi Portable HLK-4007 Ratolí Xiaomi Mi Portable HLK-4007
Consultar
Fabricant: Xiaomi Model: 57115
Xiaomi continua amb la seva línia de perifèrics, en aquest cas amb el seu meva Portable Mouse, un ratolí sense fil que té unes línies corbes i cos plàstic amb part superior en alumini.Tan lleuger que no t'ho creuràsEl seu disseny ergonòmic arrodonit és ideal per a usuaris tant destres com esquerrans..
29,95€
Mostrant 1 a 7 de 7 (1 Pàgines)