Menú
Your Cart

Qui som

L'empresa Sonimag va ser fundada l'any 1987 pel Sr. Nand Kishore Bahirwani, que va arribar a Andorra amb 19 anys i als pocs mesos va emprendre un projecte empresarial que porta ja més de 30 anys de recorregut.

Els seus valors eren la lleialtat, el treball dur, la transparència i la cura als treballadors; valors que seguim oferint com a política de grup.

Actualment continuem treballant en aquest projecte que essencialment persegueix l'alta especialització en venta de productes electrònics, seguint els seus mateixos valors.

Seguint amb la filosofia inicial del projecte, treballem cada dia per ser més competitius, tant en preu com en atenció al client. Estem lliurats en oferir un ampli catàleg de productes tecnològics de primeres marques a preus altament competitius, sense oblidar la recerca de l'excel·lència en el servei prestat.

Hem estat constants i persistents en estudiar el mercat, entendre quines eren les noves tendències i estar sempre a l'avantguarda de les noves tecnologies, que és el que més valoren en nosaltres els nostres clients.

També apostem fort per l'atenció personalitzada, per això, dediquem un esforç constant en formar i preparar al nostre personal per poder oferir l'atenció, el servei i l'assessorament tècnic necessari que sol·liciten els nostres clients.

Per això el nostre equip està format per persones que han crescut amb nosaltres, juntament amb noves generacions que volen incorporar-se i aprendre de l'experiència dels primers.

Estem especialitzats en tot el que engloba el món de la imatge, el so i les comunicacions d'última generació. Actualment ens hem centrat en les novetats que ens ofereix el mercat de les noves tecnologies, que inclou drons i rellotges intel·ligents."Treballem per ser cada dia més competitius, tant en preu com en atenció i servei al client"