Menú
Your Cart

Els millors preus en Despertador

Dispositiu utilitzat per despertar mitjançant so o vibració. Per aturar el so per general, cal prémer un botó o maneta. Es disposa d'una gran varietat, des de dispositius digitals fins als més clàssics. A la nostra web trobaràs tot el que necessitis per mai arribar tard.

Fabricant: Energy Sistem Model: 57831
Clock Speaker 3 Light: Desperta amb llum ambiental i la teva música preferida cada matíAltaveu ràdio-despertador amb llum que augmenta gradualment abans que soni l'alarma o la teva emissora de ràdio preferida. Reprodueix la teva música mitjançant Bluetooth i decora la taula de nit amb els llums LED ..
39,95€
Fabricant: JBL Model: 57650
JBL Horizon 2 DAB: Altaveu ràdio despertador Bluetooth amb DAB/DAB+/FMPersonalitza l'alarmaPotent so professional de la mà de JBLSintonitza les teves emissores de ràdio preferidesPersonalitza l'alarmaPersonalitzeu l'alarma amb diverses opcions de so. Seleccioneu la vostra emissora de ràdio preferida..
85,95€
Fabricant: Ksix Model: 57309
Carregador sense fils de disseny minimalista, amb fins a 15W de potència. Incorpora alarma despertador i indicador de l'estat de càrrega.Càrrega ràpida sense filsCompta amb un carregador sense fil de càrrega ràpida (Apple i Android). La càrrega sense fils ràpida és de fins a 15W. A l'carregar dispos..
39,95€
Mostrant 1 a 3 de 3 (1 Pàgines)