Menú
Your Cart

Els millors preus en Gravadora

Aparell per a gravar i reproduir sons per mitjà d'una cinta magnètica, especialment el portàtil. Descobreix les millors gravadors a el millor preu.

Fabricant: Olympus Model: 35696
La gravadora Olympus DM 3 combina una reproducció multiformat en qualitat CD amb un enregistrament de sofisticades prestacions com la Guia per Veu.És una gravadora Compatible amb PCM lineal, MP3 i WMA, la DM-3 és perfecta per a qualsevol que necessiti aconseguir un so extremadament nítid.Els seus us..
99,95€ 199,95€
Fabricant: Philips Model: 44904
Funció d'activació per veu que permet la gravació mans lliuresL'enregistrament activada per veu és una característica molt pràctica per a realitzar enregistraments mans lliures. Quan està activada, l'enregistrament començarà automàticament a l'començar a parlar. L'enregistrament s'atura de forma aut..
49,95€
Fabricant: Sony Model: 58220
Gravadora de veu digital PX470 de la sèrie PXConnexió directa USB per a una ràpida transferència de fitxersLa transferència de fitxers des de i al teu ordinador resulta ràpida i pràctica. Només hauràs de connectar la ICD-PX470 directament a un port USB que estigui lliure i tindràs una connexió immed..
99,95€
Fabricant: Trevi Model: 54034
RR 504 BT de Trevi és una gravadora de ràdio portàtil per reproduir música de diferents fonts, com ara cassets, memòries USB, ràdios i dispositius bluetooth.L'estèreo RR 504 BT és tant un reproductor de casset com una gravadora, amb funció Autostop i nivell d'enregistrament automàtic.Gràcies a la fu..
59,95€
Mostrant 1 a 4 de 4 (1 Pàgines)