Menú
Your Cart

Els millors preus en Salut


Fabricant: Innjoo Model: 57047
Pistola de massatge de InnJooContínuament rebem missatges de la importància d'una vida activa i la inclusió de rutines esportives en el nostre dia a dia però ningú ens parla de el post entrenament i la relaxació muscular. Amb la nostra pistola de massatge t'oferim la possibilitat de realitzar un tra..
86,95€
Fabricant: Medisana Model: 53234
Funcions / Aplicacions:✔ Mesura precisa de la Tenison al braç.✔ Amb indicador d'arítmies.✔ 90 espais de memòria per a cada usuari.✔ Dígits de grans dimensions per fàcil lectura dels resultats (fins a 22 mm).✔ En pantalla es mostren: Sístole, diastole, pols, data i hora.✔ Els mesuraments es classifiq..
35,95€
Fabricant: Medisana Model: 57084
Si tens problemes de pressió arterial i t'és complicat anar a el metge o simplement vols anar controlant tu mateix des de casa gràcies a l'tensiòmetre Medisana BU 514 per al braç superior.Mínim mida, màxim contingutAquest tensiòmetre de braç superior mostra quatre valors: pressió sistòlica, pressió ..
37,95€
Fabricant: Medisana Model: 53811
Funcions / Aplicacions:✔ Mesura precisa de la tensió arterial a l'avantbraç.✔ Indicador d'arítmies.✔ 120 espais de memòria per a cada un dels dos usuaris.✔ Dígits de grans dimensions per fàcil lectura.✔ Mostra sístole, diastole, pols, data i hora.✔ Els mesuraments es classifiquen mitjançant codi de ..
45,95€
Fabricant: Medisana Model: 54871
El tensiòmetre de braç Medisana BU 546 Connect és un dels dispositius digitals més venuts actualment a la gamma de la reconeguda firma alemanya especialitzada en dispositius mòbils mèdics, a més de ser un dels millors tensiòmetres de 2021.És un mesurador de pressió arterial amb Bluetooth, capaç de t..
35,95€
Fabricant: Medisana Model: 56748
Dispositiu mèdic: Per al control independent de la pressió arterial amb l'escala de colors dels semàfors de l'OMS per a una fàcil classificació dels resultats del mesuramentResultats ràpids: Gràcies a la tecnologia d'inflat, es mesura la pressió sanguínia mentre s'infla el maneguet; això li dóna res..
59,95€
Fabricant: Medisana Model: 56747
El tensiòmetre de canell BW 335 garanteix un mesurament precís de la pressió arterial al canell.La pantalla d'arítmies integrada adverteix de possibles arítmies cardíaques i els valors mesurats es classifiquen segons l'escala de l'semàfor segons el sistema de classificació de l'OMS. Hi ha 120 ubicac..
29,95€
Fabricant: Medisana Model: 55629
Funcions / Aplicacions:✔ Mesurador de la tensió arterial de forma precisa i automàtica al canell✔ Funció de diagnòstic respecte als valors recomanats per l'OMS * mitjançant semàfor d'alerta en pantalla✔ Detecció d'arítmies✔ En pantalla es mostren: sístole, diàstole, pols, data i hora✔ 60 memòriesDad..
27,95€
Fabricant: Omron Model: 30040
Aquest clínicament validat, monitor de pressió arterial digital totalment automàtic té un disseny compacte i proporciona una manera ràpida i senzilla per comprovar els hipertensió.Aquesta unitat compacta amb una gran visualització de fàcil lectura i simple operació d'un sol botóLa tecnologia Intelli..
45,95€
Fabricant: Omron Model: 56783
El nou monitor de pressió sanguínia Omron M3.Aquest és un producte de fabricant Omron Healthcare, líder en mercat de l'material mèdic per a teràpia i monitorització de la pressió arterial.Aquest aparell aconseguirà mesurar de manera fàcil i ràpida la seva tensió. Resulta ideal per a professionals i ..
55,95€
Fabricant: Omron Model: 41336
El dispositiu OMRON M6 Comfort compta amb la tecnologia maneguet Intelli Wrap, que garanteix 360 ° de precisió, el que permet obtenir resultats exactes en qualsevol posició al voltant de la part superior de el braç.Característiques i precaucionsPrevenció d'accidents cerebrovasculars: ajuda a detecta..
89,95€
Fabricant: Omron Model: 56782
El nou tensiòmetre Omron M7 Intelli IT HEM-7361T-EBK. Aquest tensiòmetre de braç és l'eina ideal per a la mesura de pressió i arterial i pulsacions.Aquest producte us permetrà detectar la fibril·lació auricular (AFIB). La fibril·lació és rarament detectada, aquesta pot provocar embòlies i també els ..
89,95€
Mostrant 1 a 12 de 14 (2 Pàgines)