Menú
Your Cart

Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS 2E

Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS 2E
Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS 2E
Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS 2E
Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS 2E
Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS 2E

Amazfit GTS 2E, on l'estil es troba amb la salut


Utilitza la seva bellesa al canell

Escollir entre tres colors disponibles i una gamma de més de 50 temes d'esferes de rellotge perquè sempre estigui a la moda, i més de 40 també tenen una pantalla sempre encesa a joc. Alternativament, personalitzi l'esfera de el rellotge amb les seves pròpies imatges i feu servir el mòdul personalitzable per centrar-se en el que és important per a vostè.


Durada de la bateria lleugera i estesa

Amb un disseny de circuit més sofisticat, un cos més prim i una bateria d'alta capacitat, el GTS 2e compta amb una bateria de més durada per oferir-fins a 14 dies d'activitat amb un ús típic.


Monitorització de freqüència cardíaca 24 hores

El rellotge pot proporcionar un monitoratge precís de la freqüència cardíaca les 24 hores, cobrint zones de freqüència cardíaca per mantenir-lo a el tant de l'efecte de l'exercici i brindant advertències quan la seva freqüència cardíaca en repòs és anormalment elevada.


Mesura de el nivell de SpO2

El GTS 2e inclou una funció de mesurament de SpO2. Quan realitza una activitat física o mental sostinguda, pot avaluar el seu nivell de SpO2 en el moment en què comença a sentir-se malament, per comprendre millor la seva condició física.


Sistema d'avaluació de la salut PAI

Un valor de PAI es calcula processant dades sobre la seva freqüència cardíaca, temps d'exercici i una altra informació de salut complexa amb un algoritme. Aquesta puntuació simple i de valor únic proporciona una avaluació de salut personalitzada per a cada usuari en funció de les seves dades de salut específics, oferint a tots una experiència única.


Monitorització de la qualitat de la son per a un rendiment òptim

El GTS 2e ofereix un monitoratge profund de la son, que pot diferenciar amb precisió entre els períodes de son lleuger profund i REM, monitoritzar la condició de respiració de la son, proporcionar anàlisi de qualitat i suggeriments de millora basades en una nit de son i reconèixer migdiades de més de 20 minuts.


Mesura de el nivell d'estrès

Verifiqui el seu nivell d'estrès personal (relaxat, normal, mitjà o alt) cada vegada que se senti pressionat durant el dia, per saber quan relaxar-se i reduir-lo.


90 maneres esportius incorporats

Active un de les maneres esportius i el rellotge produirà un informe corresponent quan acabi per ajudar-lo a millorar el seu pla d'exercicis. El reconeixement intel·ligent dels modes esportius elimina la necessitat de seleccionar manualment la manera esportiu, i la resistència a l'aigua de 5 ATM vol dir que pot usar-lo mentre res.


Allibera les teves mans

Pot realitzar operacions de veu en el seu rellotge, com seleccionar una manera esportiu o obrir el monitor de freqüència cardíaca, sense accés a Internet amb la funció de control de veu sense connexió.


Funcions vitals per al dia a dia a l'abast de la mà

El Amazfit GTS 2e SmartWatch Fitness inclou targetes d'accés directe i l'aplicació d'accés ràpid per obtenir informació de prioritat ràpida i característiques d'ús comú, alertes personalitzables i una pantalla giratòria i bloquejable, a més de funcions diàries com No molestar, cronòmetre, notificacions, alarmes, informació de pronòstic de el temps i molt més.

1.119,95€
  • Stock: Amb Stock
  • Model: 56295

Opcions diponibles