Menú
Your Cart

Dyson

Assecador de Cabell Dyson Supersonic, 1200 W
Consultar
Fabricant: Dyson Model: 55350
Assecador Dyson Supersonic amb una gran varietat d'accessoris perquè aconsegueixis un òptim resultat.Control intel·ligent de la calorL'assecador Dyson Supersonic mesura la temperatura de l'aire 40 vegades per segon i regula la calor evitant els danys produïts per la calor extrem i ajudant a protegir..
389,95€
Assecador de Cabell Dyson Supersonic, 1600 W Assecador de Cabell Dyson Supersonic, 1600 W
Consultar
Fabricant: Dyson Model: 55349
Assecador Dyson Supersonic amb una gran varietat d'accessoris perquè aconsegueixis un òptim resultat.6 accessoris inclososEls 6 accessoris inclosos han estat testats en laboratoris per garantir un ús amb eficiència i fiabilitat. Els accessoris són els següents: Broquet estreta concentradora, Penjado..
419,95€
Fabricant: Dyson Model: 56962
Assecador Dyson SupersonicDissenyat per estilistes professionals i entorns de perruqueries.Descobreix els avantatges de l'assecador de cabells Dyson Supersonic Edició Professional en perruqueries, en rodatges o entre bastidors.Característiques de l'Edició ProfessionalFiltre millorat per perruqueries..
389,95€
Fabricant: Dyson Model: 57483
Planxa Dyson Corrale™Un modelat perfeccionat. La meitat de danys. Fes-la servir o sense cable.L'única planxa amb plaques flexibles que s'emmotllen per donar forma als cabellsLes nostres plaques d'aliatge de coure i manganès es dobleguen al voltant dels cabells per donar-li forma. Aquest control addi..
439,95€
Mostrant 1 a 4 de 4 (1 Pàgines)