Menú
Your Cart

Auriculars Samsung R-190 Buds Pro, ANC intelligent, Cancelació de soroll, IPX7, Altaveus, Vinculació, Audio

Auriculars Samsung R-190 Buds Pro
Auriculars Samsung R-190 Buds Pro
Consultar
Auriculars Samsung R-190 Buds Pro
Auriculars Samsung R-190 Buds Pro
Auriculars Samsung R-190 Buds Pro, ANC intelligent, Cancelació de soroll, IPX7, Altaveus, Vinculació, Audio

Auriculars Samsung R-190 Buds Pro

L'avançada tecnologia dels auriculars sense fil ofereix un so envoltant sense precedents. Gràcies als seus altaveus dinàmics de dues vies, cada nota cobra vida amb uns greus més rics, detalls i harmonia millorada.

El control intel·ligent el soroll actiu permet canviar fàcilment entre els auriculars amb cancel·lació de soroll i so ambiental totalment ajustable. A continuació, deixa que l'exterior entre o deixi que l'exterior.

La bateria de llarga durada de Galaxy Buds Pro ofereix fins a 18 hores de reproducció. 5 hores contínues i 13 hores addicionals si utilitza la carcassa de càrrega.

El sistema de connexió automàtica dels auriculars Galaxy Buds Pro detecta el més urgent i canvia a l'instant la teva connexió a aquest dispositiu. Vas una pel·lícula al teu tauleta i el teu company et trucarà per telèfon? Simplement passa i reacciona.

ANC intel·ligent i manera ambiental

Així mateix, els Galaxy Buds Pro canviaran instantàniament de ANC a so ambiental quan escolti la teva veu. Per exemple, si estàs en una cafeteria usant ANC per bloquejar el soroll exterior, digues-li a l'cambrer teva comanda i ANC s'apagarà automàticament quan parlis. I, és que, aquests auriculars intel·ligents s'ajusten sols perquè puguis conversar, encara que estiguis usant la manera ambiental o tinguis l'ANC desactivada, baixant el volum de la música i enfocant el micròfon a la persona que et parla. Així no et perdràs cap part important de la xerrada!

Cancel·lació activa de soroll ANC

El millor dels Galaxy Buds Pro depèn directament de tu. Gràcies als micròfons situats estratègicament tant a l'interior com a la part externa, la cancel·lació activa de soroll en els Buds Pro filtra fins al 99% de l'soroll de fons.

Això no obstant, pot ser que en algunes situacions no t'interessi anul·lar tant els sons de fons. Per això, podràs triar el nivell de ANC per sentir més o menys de l'món que envolta: posa-ho en "Alt" en un autobús sorollós, o en "Baix" en una biblioteca silenciosa.

Resistent a l'aigua IPX7

Necessites els auriculars perfectes per practicar esport? Els Galaxy Buds Pro, a més d'encaixar en la teva oïda i no moure de el lloc encara saltis a la corda o te uns balls, compten amb l'estàndard més alt de resistència a l'aigua en uns auriculars de Samsung: el IPX7. D'aquesta manera podran durar molt més temps i resistir a la suor o a una caminada sota la pluja.

Altaveus de 2 canals amb un transductor més gran

Submergeix-te en un so d'estudi professional amb els Galaxy Buds Pro gràcies a un àudio equilibrat i una àmplia resposta de freqüència. D'una banda, el seu altaveu de greus de 11 mm aconsegueix uns baixos potents, mentre que l'altaveu d'aguts de 6.5mm de baixa distorsió ofereix uns tons alts clars i delicats amb un ampli ventall de matisos.

Canvi automàtic a la vinculació amb els teus dispositius

Sens dubte, els Galaxy Buds Pro et deixaran amb la boca oberta cada vegada que descobreixis una de les seves meravelloses funcions. Com, per exemple, el sistema de canvi automàtic, que detecta el més urgent i canvia instantàniament la connexió a aquest dispositiu. D'aquesta manera, si estàs veient una pel·lícula en la tauleta i reps una trucada, Galaxy Buds Pro canvia l'àudio al teu telèfon. Una vegada que pengis, els teus Galaxy Buds Pro es connectaran de nou a la tablet, passant d'un dispositiu a un altre sense que ni tan sols hagis de tocar la pantalla.

360 Audio, el so que t'envolta

L'experiència 360 Audio és tan impressionant que et portarà a centre de l'escena. Gràcies a la tecnologia Dolby Head Tracking, els Samsung Galaxy Buds Pro et transporten dins dels teus vídeos, pel·lícules o programes de TV favorits. Això és així ja que el sensor intel·ligent de seguiment de el moviment detecta la direcció de el so a l'moure el cap, aconseguint així una fantàstica sensació de realisme en la teva experiència auditiva. A més, amb el contingut en Dolby Atmos, escoltaràs cada detall amb més claredat.

119,95€
  • Stock: Consultar
  • Model: 56137

Opcions diponibles

Etiquetes: auriculars , samsung , r-190 , buds , pro , 56137